Šventini Meniu
Kokybiškas ir tinkamai pateiktas maistas – labia svarbus šventės akcentas.
Šventiniai patiekalai gaminami profesionalioje vilos virtuvėje mūsų virėjų komandos, vadovaujami mūsų virtuvės šefo Dilan Dampella Gamage.
Mes garantuojame itin platų patiekalų asortimentą, kuriame savo išrinktąjį skonį ras ir patys įnoringiausi gurmanai. Mūsų maistas visada yra šviežias ir itin aukštos kokybės, ruošiamas vietoje.
Į šventinį meniu įeina:
- vieno kąsnio užkandžiai;
- šaltieji mėsos ir žuvies užkandžiai, salotos;
- karštasis patiekalas // starteris ir karštasis patiekalas;
- užkandžių rinkiniai prie alaus ir vyno;
- gaivieji ir karštieji gėrimai;
- antrosios dienos pusryčiai;
- antrosios dienos pietūs (derinama indviduliai);
- desertai;
Švęsdami vestuves Grand Viloje galite būti ramūs, kad maisto bus nuolat papildoma, o padavėjai ir kiti personalo nariai bus pasiruošę užtikrinti maksimalų Jūsų ir Jūsų svečių komfortą visos šventės metu.
Laukiame Jūsų!